LAST MINUTE: Schrijf je nu in voor Warehouse Totaal LIVE! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LAST MINUTE: Schrijf je nu in voor Warehouse Totaal LIVE!

Hoe heeft de coronapandemie de interne logistiek veranderd? Zijn robots echt de toekomst? En wat zijn de kansen en bedreigingen van hightech? Onder de noemer ‘Warehousing in een nieuwe tijd’ houdt Warehouse Totaal op donderdag 4 maart 2021 het online event Warehouse Totaal LIVE! Schrijf je snel in, we beginnen om 13.00 uur!

Tal van sprekers, onder wie logistiek managers en leveranciers van technologie en materieel, delen hun visie, innovaties en oplossingen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, automatisering en robotisering.

Lessen van Jumbo

Hoofdredacteur Martijn Reintjes van Warehouse Totaal praat live in de studio met onder anderen Karel de Jong, directeur Supply Chain bij Jumbo. De supermarktketen opende midden in de coronacrisis een nieuw distributiecentrum en zag de verkoop van online boodschappen fors toenemen.

Kennisplatform

Warehouse Totaal organiseert het online event in samenwerking met: Rite-Hite Benelux, specialist in laaddockveiligheidssystemen en industriële ventilatoren, magazijninrichter en WMS-provider VANAS, Packaging By Quadient, leverancier van automatische verpakkingsoplossingen, en heftruckspecialist MotracLinde. Branchevereniging BMWT-Keur is als kennispartner aan het event verbonden.

Mis het niet!

‘Warehouse Totaal Live! – Warehousing in een nieuwe tijd’ vindt plaats op donderdag 4 maart, van 13.00 – 16.00 uur. Aanmelden kan op www.warehousetotaal.nl/live. Hier vindt u ook de laatste updates over het programma en de sprekers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer