Ga naar hoofdinhoud

Logistiek dienstverlener Lidl pakt uit in Venlo

Nunner Logistics, de logistiek dienstverlener van Lidl, heeft 28.000 m2 ruimte gehuurd op bedrijventerrein Trade Port in Venlo. Dat bevestigt één van de vastgoedadviseurs De Lobel & Partners (DLP) op haar site. Details over de inrichting en de aard van werkzaamheden in het gehuurde pand zijn niet vrijgegeven. Duidelijk is wel dat het logistieke werkzaamheden voor supermarktketen Lidl betreft.

In Venlo verzorgt Nunner Logistics de e-commerce van non-food artikelen voor Lidl. De logistiek dienstverlener opereert vanuit een distributiecentrum van 110.000 m2 dat gehuurd wordt door de supermarktketen. Daar vindt de over- en opslag van non-food artikelen voor webshops en de bevoorrading van meerdere warehouses van Lidl in Europa plaats. Het opzienbarende warehouse met een dak vol pv-panelen en gecertificeerd volgens BREEAM ‘Outstanding’ werd medio 2019 voltooid en opgeleverd. Het dak zou een vermogen van 13,1 Megawatt leveren en daarmee genoeg energie opwekken om 4500 huishoudens van stroom te voorzien.

Uitstekende bereikbaarheid

Het gehuurde pand van 28.000 m2 in Venlo wordt langjarig aan Nunner Logistics verhuurd. Namens Tristan Capital Partners en ARC Real Estate Partners hebben vastgoedadviseurs JLL, DLP en Savills zich met de deal bemoeid. Het logistieke centrum ligt vlakbij de A67 en A73 en heeft daarmee een uitstekende bereikbaarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer