Nunner blijft maar warehouses bouwen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nunner blijft maar warehouses bouwen

Logistiek dienstverlener Nunner blijft haar aantal warehouses maar uitbreiden en zal komende zomer, met het nieuwe gerealiseerde dc in Drunen, goed zijn voor ruim 225.000 m2 warehouse in Nederland.

Afgelopen maand hieven Erwin Cootjans (Nunner), klant Robert van der Wallen (L – founders of loyalty) en ontwikkelaars Joes Daemen en Tom Peters (Somerset Capital Partners) het glas op de bouw van het nieuwe dc in Drunen. In dit nieuwe warehouse gaat Nunner exclusief werken voor L – founders of loyalty. Het warehouse in Drunen is 20.000 m2 groot.

Komende zomer hoopt Nunner Logistics ook de bouw van haar nieuwe warehouse in ’s-Heerenberg af te ronden. Vanaf deze nieuwe locatie zal Nunner volgens plan vooral klanten die in fietsretail actief zijn van dienst zijn. Ook dit warehouse, groot 32.000 m2, wordt gerealiseerd in samenwerking met Somerset Capital Partners.

Met warehouses in Drunen, ’s-Heerenberg, Helmond (15.000 m2), en twee in Venlo (120.000 m2 en 40.000 m2) tikt Nunner Logistics ruim de 225.000 m2 oppervlakte aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer