Ga naar hoofdinhoud

Wemmers opent filiaal in Hamburg

Wemmers Tanktransport uit Bleskensgraaf opent een vijfde filiaal. Het nieuwe kantoor is gelegen in Hamburg en moet tegemoet komen aan de groeiende klantvraag. Vanuit deze locatie wordt zowel de Scandinavische als de Duitse en (Oost-)Europese markt bediend, met weg- en intermodaal transport van vloeibare (levens)middelen.

WEMMERS_juni2015Deze nieuwe stap is een logische fase in de groei die Wemmers doormaakt. Paul van den Nieuwenhuizen, directeur Wemmers, licht toe: “Alhoewel de markt uitdagend blijft groeit Wemmers nog altijd, in wagenpark en omzet. Onze klanten, grote levensmiddelenproducenten, in Scandinavië, Duitsland en Polen willen tanktransport van de hoogste kwaliteit. Zij vragen ons om daar ook te komen. In onze dienstverlening leveren wij graag maatwerk, blijven we dichtbij de klant. Daarom openen wij ons vijfde filiaal in de grootste haven van Duitsland.” Het filiaal in Hamburg staat onder leiding van Olaf Olaf_Szupryczynski_WEMMERSSzupryczynski (rechts).

Een van de klanten die deze nieuwe ontwikkeling toejuicht is GLACONCHEMIE GmbH, specialist in hernieuwbare energie glycerine en Green Chemistry, gevestigd in Merseburg (D). Thomas Göthel, in- & verkoopmanager GLACONCHEMIE: “Wemmers staat bij ons bekend als een partner die altijd meedenkt, met goed personeel en kwaliteit van aanpak. Ze zijn open, reageren snel en bieden de service die wij nodig hebben voor een goede prijs. Wij zijn blij dat ze zich in Duitsland hebben gevestigd, dit maakt de samenwerking alleen maar beter en hechter.”

Eén reactie op “Wemmers opent filiaal in Hamburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer