Ga naar hoofdinhoud

1500 Volvo’s voor Nijhof-Wassink

Nijhof-Wassink uit Rijssen heeft onlangs de 1500ste Volvo-truck in ontvangst genomen. Het betreft een Volvo FH met 420 pk en EEV die wordt ingezet voor internationaal transport. De overhandiging vond plaats in het Zweedse Gothenburg. De prettige samenwerking met Volvo Trucks en de kwaliteit en veiligheid van het materieel zijn voor Nijhof-Wassink redenen om al ruim 40 jaar voor Volvo te kiezen.

Nijhof WassinkNijhof-Wassink is sinds 1967 gespecialiseerd in transport van droge bulk en vloeistoffen over de weg en intermodaal. Daarnaast verzorgen zij ook de distributie van brandstoffen en mengvoeders. Dochterbedrijf SilFit biedt tal van inventieve oplossingen binnen de logistieke keten, door middel van voorraadbeheersystemen en volledige planningspakketten voor producenten, transporteurs en eindgebruikers. Nijhof-Wassink heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen en Hongarije.

De menselijke factor staat centraal bij Nijhof-Wassink. “Een van de belangrijkste pijlers van Nijhof-Wassink is de cultuur van het bedrijf. Er is een groot teamgevoel. Wij zijn er van overtuigd dat onze medewerkers het verschil en de kwaliteit maken en daar onderscheiden wij ons graag in. Volvo sluit goed aan op deze cultuur, want zij draagt kwaliteit hoog in het vaandel”, verklaart Freddy Nijhof, directeur Nijhof-Wassink.

De 1500ste truck is net als de andere Volvo-trucks van het bedrijf voorzien van verschillende veiligheidssystemen. Naast kwaliteit speelt veiligheid bij Nijhof-Wassink een belangrijke rol. “We kunnen er zeker van zijn dat onze mensen veilig zijn in de Volvo en dat is erg belangrijk”, besluit Freddy Nijhof. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer