Accuride Wheels ook in Europa • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Accuride Wheels ook in Europa

Accuride Wheels kondigt de introductie van zijn aluminium wielproducten in Europa aan. Via de Truck Depot groep biedt de wereldwijd toonaangevende producent van vrachtwagenwielen zijn producten vanaf vandaag aan.

Accuride aluminium velgenAccuride Wheels heeft door zijn kennis van het ontwerp en zijn ontwikkelingsexpertise de top-leveringspositie verkregen bij de Noord Amerikaanse OEM’s. Nu zijn er ook typisch Europese producten ontwikkeld die voldoen aan de Europese wetgeving. Zo heeft Accuride Wheels, naast het bekende wielformaat 9.00 inch, na veel vraag ook het 11.75 inch wiel ontwikkeld.

Om het onderhoud van vrachtwagen- en trailerwielen zo simpel mogelijk te houden komt Accuride Wheels met de speciale AccuShield coating. De coating zorgt ervoor dat de wielen eenvoudig met een milde zeepoplossing te reinigen zijn en hierdoor sneller schoon zijn. Deze ‘Easy Clean’ wielen zijn na een lange wintertest in Europa klaar voor het Europese klimaat.

Accuride Wheels distribueert de wielen binnen Europa via de Truck Depot groep, waar Schouten Truck-Supplies onderdeel vanuit maakt. Schouten is dan ook aanspreekpartner voor Accuride Wheels. De komende tijd zullen meer nieuwe producten door deze samenwerking hun weg gaan vinden binnen Europa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer