Ga naar hoofdinhoud

ACGB maakt alu tanks voor elke toepassing

ACGB Benelux exposeert in Venray wat men zelf noemt ‘lichtgewicht totaal oplossingen voor de truck & trailer branche.’ ACGB Benelux levert al meer dan 35 jaar allerlei soorten speciale aluminium tanks voor trucks, maar ook voor lichte bedrijfswagens.

ACGBEr zijn verschillende modellen brandstoftanks leverbaar voor o.a. de chassis met voorloopas  van DAF, Mercedes- Benz, Scania en Volvo. Combitanks met hydrauliek olie en/of Ad-blue zijn ook mogelijk. ACGB Benelux BV biedt ook grotere brandstoftanks verschillende bestelwagens zoals Iveco Daily, Peugeot Boxer en Volkswagen Crafter, Mercedes-Benz Sprinter. Men zal speciale tanks tonen die niet alleen meer brandstof kunnen meenemen binnen een beschikbare ruimte maar ook minder montagetijd vergen en lichter zijn. De tanks gaan tot 230 liter inhoud.

ACGB levert niet alleen aan eindgebruikers maar ook aan vooraanstaande chassis- en truck fabrikanten en aan gespecialiseerde carrosseriebouwers. Het programma omvat tanks voor brandstof, hydraulische olie, en combinatietanks.

ACGB aluminium tanks zijn vervaardigd volgens de ISO 9001 & ISO 14001, kwaliteitscontroles. Tevens hebben zij het ISO-TS16949 certificaat voor de automobielindustrie wat men nodig heeft om aan OEM’s te kunnen leveren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer