Autodrôme op de rand van de afgrond • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Autodrôme op de rand van de afgrond

Het autobedrijf Autodrome, met vestigingen in onder meer Hoogeveen, Groningen en Asssen, heeft ontslag aangevraagd voor 250 medewerkers. Volgens het Dagblad van het Noorden is uitstel van betaling aangevraagd voor de hele groep. Verheijen Bedrijfswagens, onderdeel van de in zware moeilijkheden verkerende groep, is multimerk bedrijfswagendealer.

Verheijen BedrijfswagensWie momenteel met een van de vestigingen belt, krijgt een bandje te horen waarop gezegd wordt dat “wegens omstandigheden” alle vestigingen gesloten zijn zo blijkt donderdag.
Verder wordt gemeld dat het “wegens het acute karakter” onmogelijk was mensen op de hoogte te brengen van de sluiting. Namens de directie worden excuses aangeboden.
Volgens vakbond CNV Metaaltechniek heeft het bedrijf ontslag aangevraagd voor alle 250 werknemers. “Het bedrijf verkeerde al een tijdje in zwaar weer en nu zit alles tegen”, aldus een woordvoerder.

Verheijen Bedrijfswagens is dealer van Renault Trucks en van de bestelauto’s van Renault, Opel, Fiat, Nissan, Hyundai en Mitsubishi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer