Baks besteedt onderhoud uit aan Cosmo Trucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Baks besteedt onderhoud uit aan Cosmo Trucks

Baks Logistiek en Cosmo Trucks intensiveren hun samenwerking. Baks Logistiek besteedt het onderhoud en de reparaties van het voertuigenpark uit aan Cosmo Trucks om een optimale kwaliteits- en kostenbeheersing te kunnen realiseren.

BaksHet totale wagenpark van Baks Logistiek bestaat uit circa 90 eenheden. De onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zullen in de toekomst volledig onder regie van Cosmo Trucks worden uitgevoerd in de werkplaats van Baks Logistiek in Borculo. Om de trend naar Lean & Green verder door te zetten, gaf Baks Logistiek de opdracht aan Cosmo Trucks voor de levering van 12 nieuwe DAF XF105.410 trekkers voorzien van ATE techniek.

“Baks Logistiek te Borculo en de vestiging van Cosmo Trucks in Lochem hebben al jaren een goede relatie. Mede vanwege de toegenomen complexiteit van de moderne trucks (Euro 5 en Euro 6) en trailers zetten wij de expertise en ervaring van Cosmo Trucks in, zodat wij ons volledig op onze kernactiviteiten kunnen concentreren. Wij zijn dan ook verheugd over deze vorm van samenwerking die in de toekomst voor ons moet leiden tot een efficiëntere bedrijfsvoering”, aldus Tonny Winkelhorst, directeur van Baks Logistiek.

“Met deze samenwerkingsovereenkomst zetten wij een belangrijke stap. Wij voeren het management over het wagenpark van onze klanten en zij kunnen zich volledig focussen op hun kernactiviteiten transport en logistieke dienstverlening. Daarnaast zullen wij ons – gelet op de huidige marktontwikkelingen – steeds meer moeten richten op andere vormen van samenwerken om onze after sales omzet te kunnen vasthouden dan wel vergroten. De samenwerking met Baks Logistiek past dan ook uitstekend in onze strategie”, aldus Rieks Rozeman, directeur van Cosmo Trucks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer