Ewals gelauwerd door General Motors • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Ewals gelauwerd door General Motors

Afgelopen vrijdag heeft Ewals Cargo Care de General Motors “Global supplier of the Year Award” ontvangen uit handen van CEO Fritz Henderson van General Motors. Ewals ontving deze award voor haar prestaties en toewijding richting GM in 2008.

ewalsIn het kader van het sinds 1992 bestaande Supplier of the Year Programma heeft General Motors dit jaar wereldwijd 99 leveranciers in diverse product catogorieën beloond voor hun uitmuntende prestaties in heel 2008. Voor logistieke prestaties wordt er slechts één “Global supplier of the Year Award” toegekend voor inbound transport in Europa.

De award winnaars worden geselecteerd door een wereldwijd team van kaderleden van inkoop, engineering, productie en logistiek, die hun beslissing baseren op prestaties, kwaliteit, service, en technologie. Elementen die bepalend waren voor de nominatie van Ewals Cargo Care omvatten o.a.: foutloos kwaliteitsrapport, positieve samenwerking tussen de GM vestigingen en de medewerkers van ECC, buitengewone inzet van de werknemers ten opzichte van de klant, meedenken met de klant en actieve participatie in de kostenbesparende programma’s op alle niveaus van het partnerschap.

“Het feit dat wij deze prijs mogen ontvangen is een groot compliment voor al onze medewerkers die betrokken zijn bij de Opel/Vauxhall planning, met name in deze uitdagende tijden voor onze klant,” zegt de heer R. Roex – CEO Ewals Cargo Care. “Hun dagelijkse inzet ten dienste van deze klant heeft het verschil gemaakt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer