Ga naar hoofdinhoud

Fiat Doblò Cargo op aardgas/groengas

Fiat Professional breidt het palet van de Doblò Cargo met een krachtige en schone 120 pk sterke Natural Power turbomotor. Natural Power staat bij Fiat voor aardgas en/of groengas.

Fiat Doblò Cargo 2010De ‘Natural Power’ heeft twee afzonderlijke brandstofsystemen: benzine en aardgas/groengas. Normaal gesproken rijdt de auto op het milieuvriendelijke aardgas/groengas. Slechts bij het starten en in het geval de gasvoorraad op is, wordt er automatisch overgeschakeld op benzine. Er kan ook handmatig overgeschakeld worden op benzine.

Standaard is de Doblò Cargo Natural Power naast een 4-tal onder de bodem weggewerkte gastanks ook voorzien van een 22 liter benzinetank. Met deze brandstofhoeveelheden is een actieradius mogelijk van ruim 600 kilometer. De Doblò Cargo Maxi Natural Power is optioneel leverbaar met een extra tank onder de auto die de actieradius met ca. 100 km vergroot. Deze optie kost € 295 excl. BTW/BPM.

De Fiat Doblò Cargo Natural Power met 1.4 16v turbo motor is met 120 pk en 206 Nm bijzonder krachtig en is per direct bestelbaar vanaf € 15.595 ex BPM/BTW.

Standaard is de auto onder andere voorzien van Airbag, ABS met EBD, Elektrisch bedienbare ruiten, stuurbekrachtiging en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De vierkante laadvloer kan volledig benut worden en om het laden en lossen te vergemakkelijken, is de besteller aan de zijkant uitgerust met schuifdeuren en aan de achterzijde met grote deuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer