Hartog-Est en Wago samen sterker • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hartog-Est en Wago samen sterker

Carrosseriebedrijf Hartog-Est en trailerservicebedrijf Wago gaan intensief samenwerken. “We merken dat we elkaar steeds meer aanvullen en dat dat voor klanten heel prettig is”, aldus directeur Jorrit den Hartog. “De klanten willen graag zoveel mogelijk one-stop shopping. Door onze krachten te bundelen kunnen we ze dat bieden”, zegt Oscar Walraven van Wago.

HartogEst en Wago samenwerkingBeide bedrijven zijn familiebedrijven met een uitstekende reputatie en een rijke historie. Hartog-Est is een carrosseriebedrijf met diverse specialismen en Wago is een servicebedrijf dat tal van diensten rondom de trailer kan verlenen.

Beide ondernemingen maken deel uit van meerdere landelijk actieve servicenetwerken. Hartog-Est is een prominent lid van de Ducarbo Groep, een landelijk opererende groep van carrosseriebedrijven die elk hun specialisme hebben. Wago maakt deel uit van onderdelen inkoopgroep B-One en is lid van het trailer servicenetwerk  European Trailer Care.

Hartog-Est en Wago werken alleen samen in de bediening van hun klanten. Er is geen sprake van samengaan van beide bedrijven. Beide bedrijven beschikken over een 24 uurs servicedienst waarvan de slagkracht door deze samenwerking ook verder zal verbeteren. “Wij zitten in het midden van Nederland, wat heel gunstig is in verband met ongeplande stilstand van bijvoorbeeld buitenlands materieel. Gaat er ergens wat mis, dan kunnen partijen altijd op ons terugvallen”, aldus Den Hartog en Walraven

Gebleken is dat Hartog-Est en Wago elkaar aanvullen waar het deelmarkten betreft. Wago is sterk in onderdelen en service aan rollend materieel in het exceptioneel vervoer. Hartog-Est is een bedrijf dat zowel klanten heeft in de wegenbouw als in fijnmazige distributie. Zowel Hartog-Est als Wago kunnen als combinatie alle denkbare werkzaamheden aan getrokken materieel uitvoeren en natuurlijk nieuw bouwen.

Bij Hartog-Est werken 21 mensen die thuis zijn in alle disciplines van de moderne carrosseriebouw. Het bedrijf beschikt over een eigen spuiterij en straalcabine. Daarbij is Hartog-Est ook nog specialist op het gebied van bestelauto inrichtingen. Bij Wago, werken 24 mensen in alle disciplines van service aan getrokken materieel. Maar het opbouwen laat ik echt aan Hartog-Est over zegt Walraven, die van Hartog te horen krijgt dat deze graag gebruik maakt van de servicecapaciteit van Wago.

“Met onze samenwerking proberen we voor onze klantengroep en daarbuiten te bereiken dat er zo min mogelijk ongeplande stilstand voor komt.  Wie dit toch overkomt, kan er in deze samenwerking op rekenen dat  de verloren tijd voor hem zo kort mogelijk wordt gehouden”, aldus Walraven. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer