Nieuwe Lamboo carrosserie voor Zandbergen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Lamboo carrosserie voor Zandbergen

Zandbergen is onlangs overgegaan tot de aanschaf van een nieuwe geïsoleerde carrosserie. De carrosserie is van Lamboo uit Zoetermeer en staat op een Mercedes-Benz Antos chassis, geleverd door Mercedes-Benz Roelofarendsveen.

Lamboo ZandbergenZandbergen World’s Finest Meat is actief binnen de internationale vleeshandel, dat opereert vanuit haar hoofdkantoor in Zoeterwoude (vlakbij de haven van Rotterdam en de Luchthaven Schiphol bij Amsterdam), in Nederland.

Lamboo Carrosserie is een oude bekende van de firma Zandbergen. In het verleden zijn al meerdere trailers geleverd aan het bedrijf. Dit is echter de eerste bakwagen. De opdracht was een zogenaamde ‘hufterproof’ carrosserie te bouwen. De panelen, met alle benodigde versterkingen, zijn geperst op de lijmbaan waar normaal panelen worden vervaardigd voor mobiele ziekenhuizen.  

De carrosserie is volledig afgestemd op wensen van de klant met een verplaatsbare tussenwand over de gehele breedte van de bak. De benodigde stootplinten, vastzetinrichting met stangen. De carrosserie is uitgerust met een Dautel onderschuiflaadklep en een TU100 multitemp koelmachine van Mitsubishi, welke door Lamboo zelf is geïnstalleerd als dealer en steunpunt van Mitsubishi transportkoeling
Lamboo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer