Ga naar hoofdinhoud

Penske weer beloond met Ford Award

Penske Logistics is opnieuw onderscheiden met een Gold World Excellence Award van Ford. Deze awards worden door Ford toegekend aan leveranciers die uitmuntende prestaties leveren op gebied van kwaliteit, levering en kosten. Het is al de derde keer dat Penske de onderscheiding in de wacht sleept en de tweede keer dat de dienstverlening met goud wordt beloond.

Penske Logistics47 leveranciers uit zestien landen kregen een award tijdens de onlangs gehouden jaarlijkse uitreiking. De bekroonde bedrijven vertegenwoordigen duizenden medewerkers die Ford verrijken met een verscheidenheid aan culturen, waarden en ideeën in de producten en diensten die zij leveren. “De winnaars van onze World Excellence Awards voor 2010 kenmerken zich door topprestaties op het gebied van technologie, kwaliteit en kostenefficiëntie,” aldus Tony Brown, vice-president Global Purchasing van de Ford Group. “Ze helpen ons continu onze klanten van dienst te zijn met de beste auto’s ter wereld.”

 “Wij zijn bijzonder vereerd met deze onderscheiding, maar ik wil de uitstekende samenwerking tussen de teams van Ford en Penske niet onvermeld laten,” aldus Marc Althen, President van Penske Logistics. “Ik bedank alle medewerkers die de bedrijfsactiviteiten van Ford wereldwijd ondersteunen voor hun inzet.”

 Brian Ruprich, de onlangs aangetreden Managing Director van Penske Logistics Europe: “De inzet van onze medewerkers is door Ford op een prachtige manier beloond. Zeker als je bedenkt dat maar vijftien bedrijven wereldwijd de World Excellence Award hebben ontvangen. We zijn er bij Penske Logistics Europe bijzonder trots op Ford tot onze klanten te mogen rekenen. Onze mensen in Southampton en Dagenham in het Verenigd Koninkrijk werken on-site bij Ford. Ze verzorgen de opslag en interne transport, sequencing en sub-assembly van onderdelen, geholpen door het hoofdkantoor in Roosendaal. Ook ondersteunen we Ford ter plaatse vanuit hun hoofdkantoor in Keulen bij de distributie van onderdelen door heel Europa. We bieden ondersteuning op het gebied van engineering, sourcing en project management voor het transportnetwerk van serviceonderdelen. Daarnaast verzorgen we het transport van spoedzendingen. Veel medewerkers hebben in hun dagelijks werk direct en indirect met Ford te maken. Dankzij hun inspanningen om Ford van dienst te zijn, heeft Penske deze onderscheiding gekregen. En alleen hierdoor is een succesvol partnership met deze internationale marktleider mogelijk.”

Penske Logistics verleent een breed scala aan diensten op het gebied van supply chain management aan Ford Motor Company. Zo biedt Penske Ford in het Verenigd Koninkrijk on-site support, verzorgt ze het samenvoegen van hun transportnetwerken en de opslag van materiaal en subcomponenten. In de rest van Europa leidt Penske het transport van serviceonderdelen in goede banen. Penske is de belangrijkste logistieke dienstverlener voor activiteiten op het gebied van assemblage, aandrijfonderdelen en vormpersen van Ford in Noord-Amerika. In Zuid-Amerika ondersteunt Penske Ford door het beheer van distributiecentra voor onderdelen en door onderdelen te leveren aan dealers in Brazilië. Penske is een strategisch leverancier van Ford en maakt deel uit van Ford’s Aligned Business Framework.

Foto: Truckstar

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer