Roordink Bedrijfswagens nu dealer van CityTransporter • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Roordink Bedrijfswagens nu dealer van CityTransporter

Allmotive B.V. is de trotse importeur van de CityTransporter voor de Benelux en heeft onlangs ook Roordink Bedrijfswagens als nieuwe dealer voor de vestigingen in Barneveld, Coevorden en Veenendaal benoemd. Roordink Bedrijfswagens B.V. is ruim drie jaar Erkend Duurzaam gecertificeerd. De gevestigde bedrijfswagendealer neemt nu een belangrijke volgende stap in haar ‘groene’ strategie als dealer van CityTransporter.

Persbericht Roordink foto2
De CityTransporter is leverbaar in zowel een 100% elektrische uitvoering als rijdend op CNG

Roordink Bedrijfswagens speelt met het binnenhalen van het dealerschap in op de sterk stijgende vraag naar ‘groene’ transportmiddelen door onder meer de aanscherping van voorschriften en het groeiende milieubewustzijn bij eindgebruikers. Daarnaast wil Roordink op deze manier het one-stop-shop effect voor haar relaties vergroten en haar relaties op deze manier verder ontzorgen in advies en invulling van een goed wagenpark voor nu en in de toekomst.

CityTransporter is een uniek concept in bedrijfswagenland. Niet eerder is er een lichte bedrijfswagen op de markt gebracht die duurzaamheid wist te combineren met een compacte uitvoering én groot laadvermogen tegen zeer concurrerende prijzen. De CityTransporter is zeer veelzijdig en wordt volledig op maat gemaakt. Daarnaast is de CityTransporter onder andere leverbaar in zowel een 100% elektrische uitvoering als rijdend op CNG: dé ideale lichte bedrijfswagen voor binnenstedelijk vervoer.

Met de aanstelling van Roordink Bedrijfswagens als officieel dealer van de CityTransporter per eind juni 2015 is het dealernetwerk van Allmotive verder geoptimaliseerd. “Wij zijn blij met het dealerschap van CityTransporter. Een dergelijk duurzaam concept is uniek in Nederland. De vraag hiernaar zal in de nabije toekomst alleen maar stijgen, zeker met het oog op verdere aanscherpingen op het gebied van milieuwetgeving”, aldus Bert Roordink, Directeur van Roordink Bedrijfswagens.

De heer Leo la Gro, Directeur Dealer Networks en Verkoop van Allmotive onderschrijft dit. “Bij  gemeentes, provincies en (semi-)overheden leeft reeds een aantal jaren het besef, dat milieuvriendelijke oplossingen in vervoersoplossingen naar een hoger plan getrokken moet worden. Maar wij merken, dat in steeds hogere mate ook binnen het MKB het belang van duurzaamheid, onder andere op het gebied van binnenstedelijk vervoer onderkend wordt.

De DFSK CityTransporter is buiten Europa reeds een grote naam op het gebied van milieuvriendelijke transportoplossingen. Ook binnen Europa wordt qua naamsbekendheid hard aan de weg getimmerd. Allmotive B.V. bouwt de voertuigen in Nederland zelf op en is zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling van de vormgeving en de constructie van deze lichte bedrijfswagen. Wij bieden met de CityTransporter een prachtig concept. Het totaalplaatje past ook exact in de strategie van Roordink Bedrijfswagens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer