Ga naar hoofdinhoud

Wim Bosman opent laadpunten

Logistiek dienstverlener Wim Bosman heeft twee laadpunten voor elektrische auto’s gebouwd op zijn terrein. De laadpalen zijn er uitsluitend voor medewerkers of relaties, want elektrische trucks rijden er (nog) niet bij het bedrijf uit ‘s-Heerenberg.

LaadpuntenMet het aanschaffen van elektrische laadpunten stimuleert Wim Bosman het rijden van (deels) elektrische auto’s. Leonie van Driel, Sustainability Manager: “Elektrisch rijden is de toekomst. Daarom biedt ook Wim Bosman deze milieuvriendelijke vorm van vervoer aan.”

Wim Bosman wil met de elektrische laadpunten bezoekers en team members de mogelijkheid geven elektrisch te rijden. Als bedrijfsauto wordt gestart met een Opel Ampera. “Naast de extra dienst die wij aan onze klanten aanbieden met deze laadpunten willen wij ook onze team members meer bewust maken van de mogelijkheden om elektrisch te rijden. Team members die een bedrijfsauto rijden worden hiermee ook gestimuleerd om elektrisch te gaan rijden”, aldus Bertil ter maat, Managing Director Wim Bosman Transport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer