Ga naar hoofdinhoud

Bulthuis bestelt Bulthuis

Het voortbestaan van Bulthuis Wegtransportmiddelen werd in januari dit jaar zeker gesteld dooor Trailerbouw Vogelzang Borg. Inmiddels zijn er al weer enkele Bulthuis voertuigen op de weg gezet. Het vertrouwen in de onderneming is al weer zo groot dat ook Bulthuis Truck- en Traileronderdelen twee nieuwe cargofloor trailers heeft besteld.

Bulthuis trailerTrailerbouw Vogelzang Borg BV heeft per 15 januari 2010  Bulthuis Wegtransportmiddelen overgenomen en inmiddels al weer enkele Bulthuis voertuigen op de weg gezet.  Ook zijn inmiddels de eerste nieuwe orders voor kipper-opleggers weer geplaatst. Bulthuis is specialist in het maken van stalen of geheel aluminium kipper- en cargofloor opleggers in diverse uitvoeringen. Het bedrijf verzorgt ook reparatie en onderdelen van Bulthuis opleggers. In de werkplaats zijn inmiddels diverse Bulthuis monteurs en trailerbouwers aan de slag.

Bulthuis Truck- en Traileronderdelen heeft het vertrouwen uitgesproken in de firma Trailerbouw Vogelzang Borg Bv door twee nieuwe cargo-floor opleggers te  bestellen.
Bulthuis T&T is naar eigen zeggen de grootste onderdelenleverancier op het gebied van truck en traileronderdelen in Nederland. Binnen deze organisatie is ook een verhuur afdeling actief die nu met twee 3-assige cargo-floor trailers wordt uitgebreid.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer