Carrosserie Vakdagen crisisbestendig! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Carrosserie Vakdagen crisisbestendig!

“We zijn helemaal volgeboekt”, zegt beursorganisator Claudy Bekmann, ” Minstens even belangrijk zijn de vele nieuwe exposanten en de uiterst interessante noviteiten die op de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg staan”.

Over het deelnemersveld voor de a.s. Carrosserie Vakdagen Hardenberg is de organisatie erg tevreden. “Wij hebben een zeer gevarieerd en interessant deelnemersveld. In totaal staan er 230 bedrijven waarvan ruim 60 voor de eerste keer deelnemen!  Claudy Bekman: “De variatie is goed en we hebben grote belangrijke namen als exposant. Enkele namen VOLVO, Mercedes, Krone, Kögel, Nooteboom, DAF, Combigroep, Schmitz, Cosmo en Nijwa.”
De organisatie heeft ook goede verwachtingen over de omvang en de kwaliteit van het te verwachten bezoek. In 2009 telde het evenement  18.227 bezoekers, ruim 13% meer dan het jaar ervoor. Uit een onderzoek dat de organisatoren toen hielden bleek dat van de bezoekers 72,6% beslissingsbevoegd was. Het aantal bezoekers werd door 44,8% van de exposanten als goed beoordeeld, de kwaliteit van de bezoekers vond 72,8%  goed en het zakelijk resultaat van deelneming werd door 53,2% als goed beoordeeld. Van de exposanten gaf 84,8% als beoordeling het cijfer 7 of hoger. Net voor de opening van de beurs ging de compleet vernieuwde website van Evenementenhal Hardenberg en Evenementenhal Gorinchem live. Er is gekozen voor overzichtelijkheid in combinatie met de veelheid aan dynamische activiteiten. Het adres van de nieuwe website is www.evenementenhal.nl. Een andere noviteit is dat juist voor het opengaan van de Carrosserie Vakdagen een nieuwe Restaurant zal worden geopend: Restaurant De Orientaal.

Hele land
Hoewel de vakbeurs oorspronkelijk vooral gericht was op bezoekers uit de regio Noord- Oost en Midden Nederland, komen  steeds meer  bezoekers uit het hele land naar Carrosserie Vakdagen Hardenberg. Tijdens de Carrosserie Vakdagen  vinden ook weer diverse evenementen plaats. Verder is TTM.nl officieel mediapartner en zal tijdens de Carrosserie Vakdagen iedere dag een nieuwsbulletin uitbrengen. Dit kan bij het binnengaan van de beurs worden meegenomen. Tevens ontvangt elke bezoeker een door TTM.nl samen met de organisatoren ter beschikking gestelde beursplattegrond. Ten slotte verschijnen er tijdens de beurs ook nog vier TTM.nl- elektronische nieuwsbulletins.

cvd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer