Carrosserie Vakdagen Hardenberg 2010 stevent af op ‘full house” • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Carrosserie Vakdagen Hardenberg 2010 stevent af op ‘full house”

Beursorganisator Claudy Bekmann van de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg en Gorinchem signaleert dat de inschrijvingen voor het evenement goed lopen. Ruim 85% van de standruimte is al weer verkocht.
hardenberg“Wij zijn zeer tevreden over de voortgang van de komende Carrosserie Vakdagen Hardenberg. Ruim 85% van de stands is momenteel al verkocht. Dat betekent dat er ongeveer 40 à 50 stands nog verkocht moeten worden. Alle hallen worden daarmee tijdens Carrosserie Vakdagen Hardenberg in april in gebruik genomen, dus hebben we de maximale capaciteit die er op dit moment is in Hardenberg.” Ook over het deelnemersveld is Bekmann tevreden. “Wij hebben nu al een zeer gevarieerd en interessant deelnemersveld. De variatie is goed en we hebben grote belangrijke namen zoals  Volvo, Krone, Scarabee, Nooteboom, DAF, Combigroep, Euromaster, Continental Banden Groep, Groeneveld en Palfinger Nederland.” Claudy Bekmann denkt dat de huidige economische crisis in het voordeel van het beursconcept van haar organisatie werkt: “Onze full-service-formule, lage deelnemerskosten, de kleinschaligheid, goede kwaliteit van bezoekers en een duidelijk aanwijsbaar resultaat in de vorm van direct klantencontact spreekt de exposanten en bezoekers enorm aan.” Ook blijkt dat beide beurzen al lang geen regionaal evenement meer zijn. Bekmann: “Hoewel deze vakbeurs vooral is gericht op bezoekers uit de regio Noord- Oost en Midden Nederland, zien wij steeds vaker dat bezoekers uit het hele land naar Carrosserie Vakdagen Hardenberg én Gorinchem komen. Dit betekent dat deze vakbeurs voor een groot vakpubliek gewoon niet meer te missen is.”
De laatste editie van Carrosserie Vakdagen Hardenberg 2009 trok 18.227 bezoekers. De komende Carrosserie Vakdagen Hardenberg worden gehouden op 20, 21 & 22 april 2010.
Bron: Evenementhal Hardenberg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer