Ga naar hoofdinhoud

Circus Krone kiest voor MAN en… Krone

Wie dacht dat het circus altijd gebruikt maakt van aftands materieel, wordt geloochenstraft door Circus Krone. Dat bestelde zeven nieuwe MAN TGX trucks, plus drie wel heel aparte opleggers.
MAN Circus KroneCircus Krone is niet natuurlijk niet zomaar een circus, maar Europa’s grootste circus. Het bedrijf, want dat is het eigenlijk, nam onlangs zeven nieuwe MAN TGX 18.440 trekkers in gebruik. De trucks zijn voorzien van de 440 pk sterke Euro 5 dieselmotor en de MAN Tipmatic automatische versnellingsbak. De chauffeurs hebben niets te klagen: alle trucks hebben een XXL cabine met standverwarming en speciale isolatie voor als er in koude oorden moet worden opgetreden.

De trucks werden in ontvangst genomen door Martin Lacey Jr., dompteur van Circus Krone. Hij benadrukt dat efficiënte, milieuvriendelijke trucks van belang zijn voor het circus, maar ook dat hij persoonlijk bijzonder blij is dat er een leeuw op de voorkant (in het logo) van de trucks staat.

Circus Krone schafte ook drie nieuwe schuifzeilopleggers aan. Dat kan natuurlijk van maar één leverancier zijn: trailerbouwer Krone. De schuifzeilen werden dan ook uitgevoerd in een bijzonder artwork waarin zowel Circus als trailerfabrikant Krone een plekje krijgen…

Krone mit Krone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer