Collectieve energie-inkoop voor truckdealers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Collectieve energie-inkoop voor truckdealers

Techno Benelux bundelt met Energie voor Automotive (EVA) de inkoop van energie voor een groot aantal auto- en truckdealers. Dit doet zij onder de noemer van energieadviesbureau Hellemans Consultancy. Het collectief gaat 1 mei 2012 van start via de site www.energievoorautomotive.nl. Door deze bundeling worden er volgens Helleman ongekend scherpe tarieven en leveringscondities bedongen.

TechnoIn het project Energie voor Automotive is het mogelijk om flexibel in te stappen. Wanneer het huidige contract is afgelopen, kan men deelnemen tegen tarieven die van te voren bekend worden gemaakt. Door gezamenlijk in te kopen voor een doelgroep met dezelfde afnameprofielen en belangen, worden inkoopvoordelen bereikt.

Techno Benelux bundelt sinds 1994 de inkoop van een groot aantal auto- en truck dealers en kan daardoor de beste betalings- en leveringscondities bedingen. Het inkoopportfolio bestaat hoofdzakelijk uit verbruiksartikelen zoals kleinmateriaal, kantoorartikelen en chemie, maar ook accessoires, banden, oliën en automaterialen. Tevens is Techno Benelux sterk op het gebied van afvalmanagement en overige dienstverlening en vanaf nu ook op het gebied van collectieve energie inkoop.

Voor de bedrijven die hebben ingeschreven wordt er een leveranciersselectie gehouden waarin niet alleen de tarieven maar ook betalingstermijn, bandbreedte en andere contractvoorwaarden worden uitonderhandeld. Vrijblijvend geïnteresseerden kunnen ook later deelnemen. Op http://www.energievoorautomotive.nl/ is meer te lezen over dit initiatief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer