Ga naar hoofdinhoud

Comtrans 2013 podium voor Truck-of-the-Year Award

Comtrans is een bedrijfsautoshow die snel aan allure wint. De editie 2013 is nu al geboekt door 350 exposanten. Op Comtrans 2013 zal de Truck-of-the-Year Award 2014 worden uitgereikt.

ComtransComtrans vindt van 10 tot en met 14 september plaats  in Moskou. Alle grote Europese truck-, bestelauto- en trailerfabrikanten geven acte de presence, maar ook hun collega’s uit India en China zijn er. Dat geeft Comtrans, midden in de groeiende Russische markt, een wereldomvattend tintje. Dit jaar is er voor het eerst een aparte hal voor trailers en carrosseriebouw.

Comtrans is dit jaar het podium voor de prestigieuze Truck-of-the-Year Award. Op de persdag, 9 september, zal de prijs worden overhandigd aan de winnaar van de Truck-of-the-Year 2014. Deze prijs wordt al meer dan dertig jaar overhandigd aanToy Voy trofeeen de fabrikant van de truck die als meest vernieuwend in het afgelopen jaar in de markt is gezet. De jury bestaat uit 25 vakjournalisten van de meest vooraanstaande transportvakbladen in Europa. Namens Nederland heeft Arjan Velthoven, hoofredacteur van TTM.nl, zitting in de jury.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer