Cosmo levert laatste nieuwe Euro 5 DAF trucks uit • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Cosmo levert laatste nieuwe Euro 5 DAF trucks uit

Cosmo Trucks levert momenteel de laatste serie nieuwe Euro 5 trucks uit, die door DAF geproduceerd zijn. In de fabriek in Eindhoven worden nu alleen nog maar Euro 6 trucks gebouwd.

Cosmo trucks Euro 5 Wenau01

Afgelopen week leverde Cosmo Trucks in Leeuwarden de laatste FTXF105.460 Super Space Cab uit aan Tiltrans. Dit is de laatste in een serie van zes voertuigen die aan Tiltrans zijn geleverd. Het Friese bedrijf heeft de beschikking over een groot wagenpark in de meest uiteenlopen uitvoeringen zoals kipwagens, siloblaaswagens, tankwagens, opleggers met walkingfloor, schuifzeiltrailers en open opleggers. Tiltrans beschikt over 52 trekkende eenheden en 120 getrokken eenheden, met als werkgebied een groot deel van Europa

Deze week wordt een nieuwe FT XF105.460 Space Cab aan Wenau Materieel te Heerenveen overhandigd. Deze DAF zal nog voorzien worden van een reinigings- en afvalopbouw. Wenau heeft zich ontwikkeld tot een all-round cleaningsbedrijf met een breed scala aan diensten. Het wagenpark is uitgerust voor het reinigen en saneren van boven- en ondergrondse tanks alsmede het schoonmaken van olie-benzine afscheiders. Het bedrijf beschikt over speciale voertuigen voor droge stoffen techniek en grondzuigen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer