'DAF-dealer' bedolven onder reacties • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

‘DAF-dealer’ bedolven onder reacties

Joost Hoogstad, de ‘DAF-dealer’ die door PvdA-fractievoorzitter als ‘buurman’ werd aangehaald in de Algemene Politieke Beschouwingen, is bedolven onder reacties. Dat meldt RTL Nieuws.

Truckland Rotterdam ZuidIn het debat wijdde Hamer veel tekst aan haar buurman Joost. Hamer werd meteen onder vuur genomen door D66-leider Alexander Pechtold (“Ik praat ook weleens over de heg met mijn buurman Gerard”) en SP-leider Agnes Kant (“Ik heb geen buurman, maar wel een buurvrouw”). De oppositie vond Joost de buurman goedkope na-aperij van de Amerikaanse presidentskandidaat McCain, die tijdens de verkiezingen aan kwam zetten met Joe the plumber, die daarna niet meer van de buis was te branden.

Zover zal het met Joost niet komen. Hij mag van zijn baas niet op televisie. Maar Joost was wel aangenaam verrast door de bijdrage van zijn buurvrouw. “We kennen elkaar goed en praten veel met elkaar”, vertelt hij aan RTL Nieuws. “En ik heb heel veel leuke reacties gehad”.

Een anonieme bron meldde overigens aan TTM.nl dat Joost werkzaam is als verkoper van DAF trucks bij Truckland Rotterdam.

Bron: RTL Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer