DAF is ‘Ready to Go’ • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF is ‘Ready to Go’

DAF Trucks introduceert DAF Ready to Go. Daarmee kan elke transporteur die direct behoefte heeft aan een inzet-specifieke bakwagen-met-opbouw, vertrouwen op een uitgebreid programma populaire, vooraf geconfigureerde en al volledig opgebouwde voertuigen.

Om in een seizoensgebonden industrie succesvol te zijn moet een onderneming snel kunnen reageren op vragen uit de markt. Daarom is het belangrijk dat een vloot vrijwel direct kan worden versterkt.

Voor populaire bakwagens zoals een distributiewagen met gesloten kast en laadklep, een container/haak systeem tot zelfs een 8×4 betonmixer heeft DAF een passende voorraad bedrijfswagens samengesteld. In die landen waar het Ready to Go programma al beschikbaar is, is het mogelijk om door de volledige Europese voorraad te bladeren via een intuïtieve zoekfunctie op de nationale DAF Trucks website. Waar de truck zich ook in Europa bevindt, bestellen kan bij de lokale dealer. Deze controleert de specificaties en zorgt ervoor dat de levering vervolgens zo snel mogelijk plaatsvindt. Op elke kant-en-klare bakwagen die DAF op voorraad heeft, is een opbouw van een toonaangevende fabrikant gemonteerd.

Met de onmiddellijke beschikbaarheid van zo’n 100 voertuigen, maakt het Ready to Go-programma van DAF een vliegende start. Dit aantal zal snel groeien naarmate het programma zich verder over Europa uitbreidt. Op dit moment is het nieuwe Ready to Go programma beschikbaar in België, Duitsland, Italië, Nederland, Frankrijk, Polen, Tsjechië en Slowakije. Andere Europese landen volgen in de loop van dit jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer