DAF XF Euro 6 voor Van Reenen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF XF Euro 6 voor Van Reenen

De Barneveldse logistiek dienstverlener Van Reenen heeft recent drie XF-Euro 6 trucks van DAF in gebruik genomen.

Marten Petersen overhandigt de sleutels van de drie nieuwe XF-Euro 6 DAF-trucks aan Aart Hooijer, algemeen directeur van Van Reenen Transport (links: Wim van Reenen). De drie Euro 6 XF’s werden recent overhandigd door directeur After Sales Marten Petersen van Broekhuis Bedrijfswagens (Bakker Bedrijfswagen Groep). ” Van Reenen is een van de eersten in Nederland die met deze aantallen Euro 6 trucks van start gaat,” aldus Petersen. “Deze omschakeling gaat niet alleen over een nog stillere en milieuvriendelijker motor, maar ook over een volledig nieuw concept, wat het rijcomfort verder optimaliseert. DAF heeft de gelegenheid aangegrepen om zeer geavanceerde technologie in te zetten met daarnaast een volledig nieuw chassis.”

Directeur Aart Hooijer van Van Reenen:  “Dankzij ultramoderne technologie in deze DAF XF Euro6 wordt gezorgd voor een verdere reductie van het brandstofverbruik en CO-2 emissies. In sommige stedelijke gebieden zal de lucht die er ingaat vuiler zijn dan de lucht die er uitgaat.” Hooijer is zeer content met de aanschaf. “Van Reenen is een familiebedrijf met een rijke traditie en loopt tegelijkertijd voorop als het om nieuwe technologieën gaat. Die betrouwbaarheid in combinatie met een hoog serviceniveau zorgt voor een stabiel klantenbestand dat voortdurend groeit.”

Van Reenen heeft momenteel een wagenpark met ruim honderd voertuigen. Meer dan driekwart van alle voertuigen is uitgerust met Euro 5, waarvan een behoorlijk aantal met EEV. Daarmee laat de logistiek dienstverlener zien dat ze zich maximaal conformeert aan de steeds strengere eisen die aan transport gesteld worden. Hooijer:  “Ook zijn we volop bezig met het stimuleringsprogramma ‘Lean and Green’. Dit helpt ons om te groeien naar een nog hoger duurzaamheidniveau waarbij chauffeurs leren om zuinig en defensief te rijden.” 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer