DAF Low-deck LZV met 150 kuub volume • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF Low-deck LZV met 150 kuub volume

Een volumecombinatie en dat dan als LZV. Dat levert dus heel veel laadruimte op, zo heeft V.O.F. van de Camp uit Nuland onlangs ondervonden. Dat transportbedrijf ontving uit handen van DAF-dealer Allers Bedrijfswagens een DAF XF 460 FT, voorzien van een Low Deck-chassis.  Met deze bijzonder volumineuze combinatie rijdt Van de Camp voor Cargo Service Europe in Oss. De lading bestaat uit lege bier- en frisdrankblikjes.

Oss,  DD 27-02-2016DAF truck , met Jos van de CampArchiefnummer : 160423
“Het zijn nieuwe blikjes die nog afgevuld moeten worden. Het gewicht is heel gering. Maximaal volume is dan super. Zo kun je voertuigbewegingen beperken en daarmee dus ook de kosten”, aldus Jos van de Camp. “Met 150 kubieke meter is het de grootste LZV-combinatie die we momenteel kunnen inzetten.” De laadruimte is onvoorstelbaar omvangrijk en dat besef je pas als je achterin de DAF LZV-combinatie staat. Omgerekend gaat het om 150.000 liter inhoud: evenveel als er in een  zwembad van 15 bij 5 meter en 2 meter diep gaat.

Oss,  DD 27-02-2016DAF truck , met Jos van de CampArchiefnummer : 160423De onlangs door DAF-dealer Allers Bedrijfswagens in Oss geleverde nieuwe DAF XF 460 FT met Super Cab is een combinatie van een trekker met oplegger en daarachter een middenas-aanhanger. De nodige binnenlandse kilometers staan al op de teller. “Naar volle tevredenheid ja”, stelt Van de Camp zonder aarzelen. “We rijden al 14 jaar DAF en dat blijft zo. De kwaliteit en de betrouwbaarheid zijn super. We willen niet anders.”

V.O.F. van de Camp heeft een aantal charters volledig ingezet voor Cargo Service Europe in Oss. Dit bedrijf is een innovatieve speler op het gebied van transport en logistiek,  gespecialiseerd in ‘full truck load’-wegtransport door heel Europa. Het wagenpark bestaat uit  volumecombinaties en trekkers met megatrailers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer