Ga naar hoofdinhoud

DAF ‘starts the future’

Niemand, ook truckfabrikant DAF zelf niet, kan ontkennen dat er spoedig een nieuwe truckrange van het Nederlandse merk wordt gepresenteerd. De demotrucks rijden volop bij Nederlandse transportbedrijven, de fabrikant heeft inmiddels de marketingmachine gestart met een campagnewebsite die ‘Start the Future’ heet.

Op Startthefuture.com staat een teaservideo waar, zoals het hoort, slechts een heel klein beetje over de nieuwe range trucks is af te leiden. DAF lijkt als introductiekleur voor de nieuwe range zo te zien af te stappen van het laatst gehanteerde blauw.

Door de talrijke demovoertuigen op de Nederlandse wegen wordt er ook steeds meer bekend van de nieuwe DAF’s. We zien voertuigen rijden met een wielbasis van 400 cm. Ook bedraagt de afstand van de voorzijde van het voertuig tot het hart van de koppeling 491 cm. Daaruit valt af te leiden dat DAF met de nieuwe range als eerste gebruik maakt van de nieuwe richtlijn wat betreft voertuigafmetingen. De iets vooruitstekende neus moet zorgen voor veel meer ruimte in de cabine. De foto’s van zowel de beoogde Space Cab als Super Space Cab laten zien dat naar verwachting de ruimte achter de stoelen fors groeit.

Foto: Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer