DAF Used Truck Centre geopend in Warschau • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF Used Truck Centre geopend in Warschau

In Warschau is onlangs een nieuw DAF Used Truck Centre geopend, waar doorlopend tussen 100 en 150 jong-gebruikte DAF-trucks worden aangeboden.  De opening van het DAF Used Truck Centre is een antwoord op de grote belangstelling voor jong-gebruikte DAF-trucks in Polen.

DAF Used Truck Centre opens in WarsawDAF ziet niet alleen de vraag naar nieuwe trucks in Oost-Europa verder toenemen maar ook die naar jonge occasions. Alle voertuigen die in het nieuwe DAF Used Truck Centre worden aangeboden, komen uit de eigen organisaties van DAF, Paccar Financial en PacLease.

Bijna alle trucks die door het DAF Used Truck Centre in Warschau verkocht worden, zijn voorzien van het First Choice-label. Dat geldt voor DAF trucks die jonger zijn dan 5 jaar, niet meer dan 500.000 kilometer gereden hebben, die altijd keurig in onderhoud zijn geweest en op meer dan 200 punten technisch zijn gecontroleerd. Een First Choice truck verkeert in een topconditie en wordt standaard geleverd met een half jaar drijflijngarantie. Overigens zijn First Choice gebruikte trucks ook te financieren door PACCAR Financial en kunnen zij geleverd worden met een MultiSupport Reparatie- en Onderhoudscontract.

Er zijn al DAF Used Truck Centres in onder meer Budapest, Praag en Lyon, waar ze gecombineerd zijn met een dealerbedrijf. Daarnaast zijn er circa 100 DAF-dealers in Europa die First Choice gebruikte DAF’s verkopen. “Het DAF Used Truck Centre in Warschau is bijzonder omdat het de eerste locatie is waar het accent volledig op de verkoop van gebruikte voertuigen ligt”, aldus Richard Zink, lid van de DAF Board of Management en verantwoordelijk voor Marketing & Sales. “Het bij elkaar brengen van een groot aantal kwaliteitsoccasions is een succesformule gebleken. De hoge betrouwbaarheid en de lage operationele kosten van een DAF-truck spelen daarbij uiteraard een belangrijke rol, naast het hoge comfort voor de chauffeurs. Ik sluit niet uit dat we de komende jaren in Europa meer DAF Used Truck Centres zullen openen.”

Het actuele aanbod van het DAF Used Truck Centre in Warsaw is te vinden op www.dafusedtruckcenterwarsaw.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer