DAF van Interal blijft altijd backstage • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF van Interal blijft altijd backstage

Interal T.C. uit Venray levert de aluminium stellages (trusses) voor licht en geluid bij grote evenementen. Het bedrijf heeft een nieuwe DAF CF 290 Silent in gebruik genomen. Dealer Allers Bedrijfswagens in Venray levert de nieuwe truck.

DD 10-03-2016 Venray Nieuwe DAF truck van Interal Archiefnummer : 160477
De Vrienden van Amstel live, een optreden van Guus Meeuwis in het PSV-stadion en de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee hebben één ding gemeen: Interal T.C. heeft de trusses geleverd, stipt op tijd, weer of geen weer. “We leveren aan organisatoren van de meeste events in de Benelux en ook aan een aantal elders in Europa”, vertelt algemeen-directeur Jan Verheijen. “In onze wereld hebben we te maken met strakke leverings- en ophaalschema’s en dan moet je honderd procent op het materieel kunnen rekenen. De auto moet het gewoon doen.”

Interal T.C. maakte de keuze voor DAF weloverwogen. Diverse merken zijn met elkaar vergeleken. De kosten-batenanalyse gaf zeer kleine verschillen te zien. Verheijen: “Dan geven wat ons betreft andere factoren de doorslag om voor DAF te kiezen, zoals de betrouwbaarheid en de ruime en comfortabele cabine.”

Vaak moeten de trusses direct de nacht na een optreden worden opgehaald. Rijden vereist dan extra concentratie. In de aangeschafte DAF weet de chauffeur zich verzekerd van de nieuwste assistentiesystemen, te weten Lane Departure Warning System (LDWS), automatische cruisecontrol (ACC) en automatisch waarschuwing en remmen bij een dreigende aanrijding met een voorligger (AEBS). En door de AS tronic (automatische transmissie) is het voor de chauffeur aangenamer rijden, terwijl de versnellingsbak tegelijk het brandstofverbruik optimaliseert.

Bij de keuze voor DAF speelt nationale trots eveneens een rol. Verheijen: “Interal T.C. is een Nederlands bedrijf. We ontwikkelen zelf, innoveren en ons wordt vaak om oplossingen op maat gevraagd. We voelen wat dat betreft als producent best verwantschap met DAF. Het past dan ook wel dat we met een Nederlands product rijden, ook een beetje als visitekaartje voor de Nederlandse industrie.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer