Ga naar hoofdinhoud

DAF XF Low Deck voor De Boer Transport

De Boer Transport uit Tijnje heeft onlangs een nieuwe DAF XF Low Deck trekker in gebruik genomen. Douwe Jan de Boer, operationeel directeur van De Boer Transport, kreeg de sleutels van de nieuwe truck van Gerd Valkema, vestigingsmanager van Truck Service Friesland TSF.

De Boer Transport 2
De DAF XF Low Deck trekker is uitgevoerd met de Paccar MX-11 motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Daar de belading zeer verschillend kan zijn is er door Ginaf een FTP-as bijgeplaatst. De vloot van De Boer Transport omvat 10 trekkende eenheden en 19 opleggers, waaronder thermo-opleggers, mega-opleggers, opleggers met dubbele laadvloer, hef- en schuifdak opleggers, tankopleggers en uitschuifbare open opleggers. De wagens zijn uitgerust met track & tracing, waar ook de opdrachtgever gebruik van kan maken.
Tevens is er de ADR uitrusting voor vervoer van gevaarlijke stoffen. De Boer Transport is sterk in groupage vervoer van stukgoederen en deelladingen naar Denemarken en Zweden. Het tanktransport richt zich met name op zuiveltransport van en naar Noord Nederland welke volop in ontwikkeling is. Regionaal wordt veel met constructiestaal gereden voor de petrochemische industrie en diverse constructiebedrijven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer