Ga naar hoofdinhoud

De Rijke vervangt deel wagenpark

De Rijke is bezig met het verversen van het wagenpark. De komende periode worden in totaal 17 trekkers vervangen. Er zijn inmiddels 11 nieuwe DAF’s aangeschaft en zes nieuwe Mercedes-Benz Actrossen.

De Rijke nieuwste trucks juni 2015

De nieuwe trucks zijn door Botlek Trailer Service in de bekende ‘De Rijke’ kleuren gespoten. Alle trucks zijn voorzien van Euro 6 motoren en worden vooral in de Benelux ingezet. De business unit Transport van De Rijke is gespecialiseerd in vier vormen van wegtransport: stukgoed, droge bulk, containers en flexitanks. Verder biedt het bedrijf begeleid of onbegeleid ferryvervoer. Een laatste specialisatie is het groupage vervoer, zowel voor droge lading als voor verwarmd, koel- en vriesvervoer.

Voor het vervoer van losgestorte vaste stoffen beschikt De Rijke over modern materieel in allerlei uitvoeringen, afmetingen en inhoudsmaten, inclusief ISO-bulkcontainers. Op verzoek van de klant worden opleggers en containers voorzien van speciale filters, woelbodems en installaties om de inhoud op de juiste temperatuur te houden.

Met de uitgebreide vloot containerchassis worden deep seacontainers van en naar zeehavens en depots verplaatst. En met onze moderne schuifzeilenopleggervloot bieden we oplossingen voor de distributie van goederen van klanten naar iedere bestemming in Europa, inclusief het Verenigd Koninkrijk. Ook al het onderhoud aan de nieuwe trucks wordt verzorgd door Botlek Trailer Services.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer