Jan de Rijk wil De Rooy Logistics overnemen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Jan de Rijk wil De Rooy Logistics overnemen

Jan de Rijk blijft in het nieuws met overnames. Onlangs werd bekend dat het internationale transportbedrijf voornemens is om De Rooy Logistics uit Geldrop over te nemen. Vorige week maakte Jan de Rijk bekend dat het pharmaspecialist Omega Logistics uit Houten heeft overgenomen.

De Rooy Logistics

“De overname van De Rooy Logistics is nog niet rond,” meldt CEO Sebastiaan Scholte van Jan de Rijk aan TTM.nl. “De toezichthouder ACM moet nog instemmen met de overname. We bewandelen hiermee de officiële weg en komen pas later, als de overname definitief is, met een officieel persbericht.” Op de vraag of er nog meer overnames in het verschiet zitten, antwoord Scholte: “Het lijkt er op dat we in een soort van overnamegolf zitten, maar dat is niet waar. Zowel de overname van Omega Logistics en de kansen die zich voordoen bij De Rooy Logistics komen nu toevallig heel dicht bij elkaar.”

Jan de Rijk is momenteel een van de grootste wegtransporteurs van Nederland en wordt door de overnames alleen maar groter. De Rooy Logistics is vooral gespecialiseerd in het transport, opslag en distributie van auto-onderdelen. Toezichthouder ACM moet nog instemmen met de overname.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer