Ga naar hoofdinhoud

Jubilerend Wierks krijgt twee nieuwe DAF’s XF

Gelijk met het 50-jarig jubileum werden er door Hans Wijnmaalen, Account Manager Sales bij Truckland Zuid-Holland twee nieuwe DAF XF Super Space Cab bakwagens overhandigd aan Lex Wierks die samen met zijn vrouw Marjon directeur/eigenaar is van de verkeersschool.

Verkeersschool Wierks
De DAF XF 510 FA heeft de 12,9 liter Paccar MX13 motor en de DAF XF 440 FA is uitgevoerd met de 10,8 liter Paccar MX-11 motor. De beide Super Space Cab bakwagens zijn uitgevoerd met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. Rijles in de XF betekent veilig lessen in de ruimste cabine met vier geïntegreerde stoelen voorzien van gekeurde veiligheidsgordels, airbags, schokabsorberende zones. En de DAF Driver Performance Assistant (DPA) ondersteunt de chauffeur met actuele ritgegevens en tips; vanaf de eerste rijles een geweldig hulpmiddel voor het zo zuinig mogelijk rijden.

Vanuit de vestigingen in Dordrecht en Rotterdam worden er met 45 gemotiveerde en bekwame medewerkers, waarvan 35 rijinstructeurs, dagelijks rijlessen, verkeerstrainingen en logistieke opleidingen verzorgd. Ook heeft Wierks beroepsopleidingen voor de taxichauffeur, de chauffeur van gevaarlijke stoffen en de vrachtwagenchauffeur zowel met als zonder aanhanger en LZV-opleidingen. Speciaal voor trucks, uitgerust met de geautomatiseerde versnellingsbak (AS Tronic), worden de rijexamens afgenomen, waarbij verplicht 20 minuten handmatig geschakeld gereden kan worden. Lex Wierks is samen met Arno Smit uit Oss

“Het onderhoud wordt tot volle tevredenheid door onze dealer verzorgd. Zij leveren ons een perfecte service en staan altijd met raad en daad voor je klaar. Meedenken is voor onze dealer een tweede natuur en ze komen met uitstekende voorstellen”, zegt Lex Wierks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer