Nieuwe DAF met 510 pk voor Brauer Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe DAF met 510 pk voor Brauer Transport

Ronnie Brauer, directeur en eigen rijder heeft na het succes van zijn eerste DAF nu een nieuwe DAF XF 510 FTG Super Space Cab aangeschaft. De DAF XF trekker is door Marcel Lemmens, verkoper bij Allers Bedrijfswagens, overhandigd.

Brauer
De DAF XF 510 FTG Super Space Cab met verlengd chassis van 4.15 meter, is uitgevoerd met de 12,9 liter Paccar MX-13 motor, een handgeschakelde versnellingsbak en ZF intarder. Koplampen uitgevoerd in onbreekbaar Lexan, met LED-verlichting zorgen voor de grootste lichtopbrengst en maximale levensduur. De XF heeft een leef- en werkruimte van 12,6 m3 en een stahoogte van 2,25 meter, koellade en een luchtgeveerde Luxury Air chauffeursstoel. Voor extra veiligheid is er Adaptive Cruise Controle (ACC), Forward Collision Warning (FCW), Advanced Emergency Braking System (AEBS) en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens en tips.

Ronnie Brauer, geboren in een ‘vrachtwagengeslacht’ is in 2001 gestart met het transport van goederen voor verschillende bedrijven naar Zwitserland en de Benelux. Vanaf 2010 is hij eigen rijder met het transport van groente en fruit voor Kempen Transport. Met een geconditioneerde koeloplegger, worden de producten afgeleverd op diverse bestemmingen in voornamelijk Zuid Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Zijn eerste eigen wagen was vanzelfsprekend een DAF. En nu, in 2015, is dit weer een DAF, de XF 510 FTG Super Space Cab. “De nieuwe DAF rijdt geweldig, zeer zuinig, soepel en muisstil. “Mijn buren horen de wagen niet eens aankomen als ik midden in de nacht thuis kom”, zegt Ronnie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer