Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe DAF trucks in wagenpark Limpens Elsloo

Onlangs overhandigde Leo Loven, directeur van Loven Trucks, samen met Jan van Keulen, directeur DAF Nederland, zes nieuwe DAF XF trekkers aan de directie Guus Limpens en zijn zoon Jasper Limpens.

DAF Limpens

Bij deze zes DAF XF Super Space Cab trucks, gaat het om tweemaal een DAF XF 410 FT 4×2, tweemaal een DAF XF 440 FT 4×2 en twee stuks DAF XF 460 FT 4×2. Alle trucks zijn uitgerust met een AS Tronic-versnellingsbak met 12 versnellingen, verlichtingunits gemonteerd in de bumper met gecombineerde functie voor mistlamp en bochtverlichting, twee verstralers met glazen lens aan beide zijden (geïntegreerd in het cabine dak). Verder zijn de voertuigen uitgerust met een scala van veiligheidssystemen voor de chauffeur en systemen voor schadepreventie. De cabines zijn door de eigen spuiterij van Loven Trucks geheel klaargemaakt in de ‘Limpens-uitvoering’.

In 2015 bestaat de firma Limpens 85 jaar. Limpens heeft zich sinds 1930 ontwikkeld van bulktransporteur naar een logistieke partner van Europees formaat. Dhr. G. Limpens is de derde generatie en zijn zonen Thijs en Jasper Limpens zijn inmiddels ook werkzaam in het bedrijf. ‘We are Limpens’ is het motto, waarmee ze onderstrepen dat kwaliteit in de logistieke sector vooral een aspect is van menselijke aandacht en zorg voor detail. Limpens gaat verder met vernieuwen en verbeteren van hun kwaliteit. Onlangs breidde Limpens het wagenpark nog uit met 30 nieuwe bulkopleggers.

DAF Limpens 2De samenwerking tussen de firma Limpens en Loven Trucks is prima. Enkele jaren geleden hebben DAF en Loven het connect systeem geïmplementeerd bij de firma Limpens. D.m.v. dit systeem, krijgen zowel de firma Limpens als Loven Trucks een duidelijk en betrouwbaar overzicht van de kosten en is het onderhoud van het wagenpark simpel te managen. Bij storingen of werkplaats ondersteuning zal Loven Trucks altijd haar uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de voertuigen van de firma Limpens weer snel terug op de weg zijn. Tijdens het ‘nieuwe’ aflevertraject nam Loven Trucks direct de code 95 training mee. De code 95 training is volledig afgestemd op de behoefte van de klant.

 

Eén reactie op “Nieuwe DAF trucks in wagenpark Limpens Elsloo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer