Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe DAF’s CF voor Rosendaal

sdr

Afgelopen zaterdag kreeg Rosendaal Transport uit Beek twee nieuwe DAF FT CF.440 Space Cab trekkers afgeleverd door dealer Bakker Bedrijfswagens uit Doetinchem.

sdrRosendaal Transport heeft een wagenpark van ruim 30 eenheden waarvan het grootste gedeelte uit het merk DAF bestaat. Euro 6 trekkers zijn de familie Rosendaal niet onbekend maar dan enkel nog in de XF variant. Nu zijn er dan ook twee CF Euro 6 trucks.

De trekkers zijn onder meer voorzien van een luxe chauffeursstoel, AS-tronic versnellingsbak, MX-motorrem, in chassiskleur gespoten gereedschapskist en het complete veiligheidspakket (A.C.C./LDW/AEBS & PCC).

Niet alleen staan veiligheid en brandstofbesparing voorop maar ook duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij de familie Rosendaal hoog in het vaandel. Men heeft dan ook met deze gedachte gekozen voor de MX 11 motor met de ‘silent modus’. Door de speciaal ontworpen geluidsisolatie van de versnellingsbak en de ‘silent’-functie in de motorsoftware welke wordt geactiveerd door de ‘silent’-schakelaar op het dashboard, wordt het maximale toerental en motorkoppel beperkt, hetgeen resulteert in een lager geluidsniveau (onder de 72 dB(A). Men voldoet hiermee aan de piek certificering en dus geen geluidsoverlast meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer