Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe DAF’s XF voor Doornbos Equipment

SAMSUNG

Martijn Gepkens, Transportmanager bij Doornbos Equipment in Rotterdam, heeft uit handen van Hans Wijnmaalen, Account Manager Sales bij Truckland Zuid-Holland, de sleutels ontvangen van vier nieuwe DAF XF 440 FTG 6×2 trekkers.

SAMSUNG

De XF’s zijn uitgevoerd met de 10,8 liter Paccar MX-11 motor, AS Tronic versnellingsbak, gegalvaniseerde stalen bumper en koplampen van onbreekbaar Lexan. De DAF‘s worden ingezet in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. De vloot van Doornbos Equipment omvat acht voertuigen, waarvan 5 van het merk DAF.

Doornbos Equipment verhuurt en verkoopt al meer dan 75 jaar hoogwerkers, heftrucks, verreikers, minirupskranen, hogedrukpompen en vacuümunits.

Met 83 vakkundige medewerkers, ervaren adviseurs, een gespecialiseerde technische dienst, en met vestigingen in Rotterdam en Billingham in Engeland, ondersteunt het familiebedrijf Doornbos Equipment 24 uur per dag en 7 dagen per week de klanten en relaties met technisch advies en perfect materiaal. Met een eigen transportafdeling wordt het materiaal afgeleverd en geeft de chauffeur, die hier speciaal voor is opgeleid, desgewenst een gebruiksinstructie over de inzet van de specifiek geleverde machine. Ook voor projectondersteuning op locatie, zo nodig voor langere tijd, kunnen technische medewerkers worden ingezet. Service is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Speciaal opgeleide monteurs zorgen voor het onderhoud, het keuren en zonodig repareren van de machines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer