Ga naar hoofdinhoud

Onderhoud 2W Logistiek naar TB Truck-en Trailerservice

2W Logistiek uit Kapelle besteedt vanaf 15 april aanstaande het onderhoud en reparatie van het complete wagenpark uit aan Van Tilburg-Bastianen (TB). 2W Logistiek kan zich daardoor volledig richten op haar core business; de distributie van levensmiddelen.

DAF vier maal 2W logistiekDoordat TB alle kennis heeft en de verantwoording krijgt over de 45 motorvoertuigen en 36 trailers van 2W Logistiek kan ze gemakkelijk in de downtime momenten van 2W anticiperen op onderhoudswerkzaamheden en preventief aan de slag gaan. Het wagenpark blijft daardoor optimaal inzetbaar. De kans dat een voertuig met (vaak bederfelijke) levensmiddelen stil komt te staan, is vanaf dat moment klein. 2W Logistiek kiest met deze stap voor een uitstekend renderend wagenpark tegen zo laag mogelijke kosten.

“Het is lastig om met één monteur alles zelf te blijven service-en,” bekent Joost de Maat, directeur-eigenaar van 2W Logistiek. “Bovendien maakt ons dat kwetsbaar.” Groot voordeel is ook dat TB van alle merken standaard al een breed assortiment onderdelen in huis heeft waardoor sneller gewerkt kan worden. “Anderhalf jaar geleden voerde TB al eens een werkplaatsscan bij ons uit waaruit bleek dat het rendabeler zou zijn om het onderhoud van het volledige wagenpark aan TB over te laten. Dankzij goede service-level-afspraken, wordt onze uptime fors verbeterd.”

Chauffeurs van 2W hoeven voor onderhoud niet zelf naar de werkplaats van TB te rijden en daar stil te zitten totdat het voertuig klaar is. Zij profiteren vanaf 15 april van de slim opgezette flexibele haal- en brengservice van TB in combinatie met Quick Service Reparatie door TB op locatie bij 2W in Kapelle.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer