Rijd het hele weekend (of de hele vakantie!) in de nieuwe DAF truckrange! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Rijd het hele weekend (of de hele vakantie!) in de nieuwe DAF truckrange!

Het liefste zou iedereen natuurlijk nu in de nieuwe DAF’s willen rijden. Het duurt nog even voor de productie wordt gestart, maar online een rit maken kan al wel. Het lijkt ons een aangenaam tijdverdrijf voor het komende weekend, of wie weet voor de zomervakantie. Online kun je tenminste zonder controles en virusvrij naar je favoriete vakantiebestemming rijden!

DAF Trucks en SCS Software hebben de handen ineengeslagen en de Nieuwe Generatie DAF XG en XG+ toegevoegd aan de immens populaire computergame Euro Truck Simulator 2. Hierdoor is het mogelijk om nu al een bijna levensechte rit te maken in DAF’s revolutionaire, nieuwe serie trucks. De serieproductie van de echte Nieuwe Generatie DAF trucks start in oktober 2021.

DAF is de eerste fabrikant die een truckserie heeft ontwikkeld die profiteert van de nieuwe Europese regelgeving op het gebied van afmetingen en gewichten. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% lager brandstofverbruik, een volledig pakket passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en een geheel nieuw niveau van luxe.

De productie van de Nieuwe Generatie DAF start in oktober. Het computerspel Euro Truck Simulator 2 biedt echter de kans om alvast virtueel plaats te nemen achter het stuur. Dat kan na registratie op de ‘DAF Ride and Drive’ stand in de onlangs geïntroduceerde DAF Virtual Experience.

Euro Truck Simulator is een game van SCS Software en is verkrijgbaar via de steam store.

Online rijden is natuurlijk niet hetzelfde als in real-life rijden, maar het is wel dè manier om jeugd te interesseren voor de transportsector en hopelijk zo het tekort aan chauffeurs op te lossen.

TTM.nl kon een paar weken geleden als eerste kennismaken met de nieuwe truckrange van DAF Trucks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer