Tien DAF’s XF105 ATe voor Bergwerff Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Tien DAF’s XF105 ATe voor Bergwerff Transport

Italiëspecialist Bergwerff Transport uit Ridderkerk heeft het wagenpark uitgebreid met 10 nieuwe DAF XF105 ATe trekkers. Leo Bergwerff, directeur van Bergwerff Transport, heeft van Gert de Jong, accountmanager bij BEST Trucks Barendrecht, de sleutels in ontvangst genomen.

Bergwerff TransportDe nieuwe DAF’s zijn uitgerust met de 12,9 liter Paccar MX-13 motor, die voldoet aan Euro 5 – EEV. De DAF’s hebben verder verstelbare dakspoilers en brede fenders die toegang geven tot de pneumatische en elektrische aansluitingen van de oplegger en het bedieningspaneel met onder andere de koeleenheid. De luxe chauffeursstoel is luchtgeveerd en voorzien van een 2-traps stoelverwarming, de vaste bassisstoel voor de bijrijder is uitgevoerd met hoge rugleuning. Voor de veiligheid en voor de beveiliging is er een alarmsysteem met ultrasone detectie van het cabine-interieur, en de volgwagenbeveiliging. De luchtgeveerde vooras zorgt samen, met de aangedreven achteras met enkele reductie, voor flexibiliteit qua rijhoogte onder alle omstandigheden. De geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak is voorzien van software die is geoptimaliseerd voor langeafstandstransport en Hill Start Aid (HSA) functie.

Bergwerff Transport, opgericht in Rotterdam, zetelt tegenwoordig in Ridderkerk en heeft 75 medewerkers, een eigen agent in Milaan, en 50 voertuigen waarvan 20 DAF’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer