Vijf maal DAF CF voor Van den Anker • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vijf maal DAF CF voor Van den Anker

Van den Anker, gespecialiseerd in de opslag en distributie van chemische producten kreeg onlangs vijf DAF CF 400 FT Euro 6 trekkers afgeleverd. De aflevering werd verzorgd door De Burgh in Eindhoven.

DAF Van den Anker bericht

De vijf DAF CF 400 FT Euro 6 trekkers met de 10.8 liter PACCAR MX-11 motor, zijn uitgevoerd met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, Day Time Running Lights voor optimale zichtbaarheid overdag en in de gegalvaniseerde stalen bumper gemonteerde mistlampen uitgevoerd in Lexan. De cabine is uitgerust met een luxe chauffeursstoel en Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen, airconditioning en standverwarming. DAF Driver Performance Assistant (DPA) ondersteunt de chauffeur met nuttige tips voor het zo zuinig mogelijk rijden. De nieuwe DAF CF trekkers worden ingezet voor het transport van ADR zendingen in de Benelux, het Duitse Ruhrgebied en Noord-Frankrijk.

Van den Anker uitgegroeid werkt met 200 medewerkers aan logistieke oplossingen voor ADR geklasseerde goederen. De samenwerking met De Burgh Eindhoven en Van den Anker is uitstekend. “Er is een goede prijs/kwaliteitverhouding, de dealer komt met prima voorstellen en levert een perfecte after sales aan ons”, zegt Réne Wils, Hoofd Technische Dienst bij Van den Anker. “Ook is er door de dealer een speciale introductie betreffende de nieuwe DAF trekkers verzorgd”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer