Zes nieuwe DAF Trucks voor Maters in Huissen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Zes nieuwe DAF Trucks voor Maters in Huissen

Onlangs werd een DAF FT XF.440 Space Cab afgeleverd aan Maters in Huissen. Deze trekker maakt onderdeel uit van een serie van zes aangekochte DAF’s. De trucks zijn geleverd door Bakker Bedrijfswagens.

IMG-20151008-WA0011

Met een wagenpark van ruim 90 eenheden is het aandeel DAF gaan groeien. Door de nieuwe DAF euro 6 voertuigen in combinatie met het ’silent pakket’ en de vernieuwde MX11 motor zag de firma Maters weer de mogelijkheid om het aandeel DAF in hun wagenpark te laten stijgen. Deze DAF is onder andere voorzien van adaptive cruise control, lane departure warning, aslastbewaking, luxe stoel, eco rol en een AS- tronic versnellingsbak.  Met de kenmerkende Maters huisstijl is deze DAF helemaal af.

IMG-20151008-WA0007Maters Huissen bv is een gerenommeerd transportbedrijf en biedt een breed scala aan nationale en internationale transportdiensten. Of het nu gaat om droog of geconditioneerde lading of het vervoeren van een deelvrachtlading, Maters heeft altijd de passende transportvorm. Beton transport, glastransport, bouwtransport, geconditioneerd transport, huiftransport en/of op-overslag zijn enkele van de diensten die zij aanbieden. Met hun uitgebreide wagenpark kunnen zij klanten volledig van dienst zijn. Voor bouwlogistiek van betonelementen, stenen, vensterglas of andere bouwmaterialen met gesloten of open wagens beiden zij vele mogelijkheden. Maters bestaat al sinds 1889. Transporteren zit de familie Maters in het bloed. Toen ze begin 19e eeuw als Hugenoten in Nederland kwamen, werkten ze als voerlui. Ze reden toen zand en grind voor de dijkenbouwers. Waar langs Waal of Rijn gewerkt werd, daar waren de Maters te vinden.

 

Eén reactie op “Zes nieuwe DAF Trucks voor Maters in Huissen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer