Ga naar hoofdinhoud

Zware DAF XF Broshuis combinatie voor Nugteren Transport

Onlangs heeft Nugteren transport een nieuwe zware DAF XF 510 FTT Super Space Cab in gebruik genomen. Samen met de speciale Broshuis 1 bed 3 SL dieplader wordt het mogelijk om tot een terreingewicht tot 90 ton te transporteren van en naar België, Duitsland en Zwitserland.

Nugteren transport DAF Broshuis 1

Wim en Aart Nugteren zijn zeer te spreken over de nieuwe DAF XF. Deze XF 510 FTT Super Space Cab is uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor een AS Tronic versnellingsbak (geoptimaliseerd voor zwaar transport) met FastShift, EcoRol en Hill Start Aid functies. De cabine van de Super Space Cab is groots, met een werkruimte van 12,6 m3 en een stahoogte van 2,25 meter. Voor de chauffeur is er een Luxury Air stoel, koellade van 42 liter, ruim 535 liter aan opbergvakken, standverwarming, automatische temperatuurregeling (ATC) en airconditioning en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur helpt bij het zo zuinig mogelijk rijden. Veiligheid staat bij Nugteren Transport voorop. De DAF XF heeft Adaptive Cruise Control (ACC), Forward Collision Warning (FCW) en Advanced Emergency Braking System (AEBS). Daarbij zorgen een frontcamera op de cabine en op de oplegger zijzicht camera’s voor optimaal zicht, waardoor ook het ‘uitzwaaien’ gecontroleerd gebeurd.

Speciale dieplader

Nugteren Transport heeft in samenwerking met de DAF dealer BEST Trucks, Broshuis, CCH Halsteren en Groeneveld, een speciale 1 bed 3 SL dieplader ontwikkeld die modulair voorzien is van twee verschillende vloeren waarvan 1 laadvloer met een hoogte van 20 cm en een lengte van 9 meter en 1 laadvloer met een hoogte van 32 cm en uitschuifbaar tot 13,5 meter. De grote service bereidheid, de korte lijnen en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding van de dealer zijn voor Wim en Aart Nugteren van groot belang. “Samen met de dealer ontwikkelen wij steeds de juiste transportoplossingen”, zegt Aart.

Diversiteit aan transport

Met 30 gemotiveerde medewerkers en een wagenpark van 21 voertuigen verzorgt Nugteren Transport dagelijks een grote diversiteit aan transporten waaronder: auto’s met laadkraan variërend van 35 tot 80 ton/meter, exceptioneel transport van brede, hoge en zware ladingen tot 60 ton, warmstaal vervoer, palletvervoer met bakwagens, opleggers en voor spoedbestellingen lichte bestelwagens. Ook biedt het bedrijf met ‘packaging’ een totaal pakket van diensten voor het ophalen van goederen in heel Europa tot en met het verpakken op de eigen locatie en het verladen in zeecontainers. Voor op- en overslag heeft Nugteren een eigen locatie van ruim11.000 vierkante meter met 20 tons bovenloopkranen en zware heftrucks.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer