Ga naar hoofdinhoud

Drie nieuwe DAF’s CF85 voor Pleging Transportservice

Pleging Transportservice uit Eersel heeft drie nieuwe DAF’s CF85 in gebruik genomen. De voertuigen worden binnen de Benelux en het Ruhrgebied ingezet voor de distributie van goederen die droog vervoerd moeten worden en niet temperatuur afhankelijk zijn.

Pleging TransportservicePleging Transportservice is daarnaast actief met het transporteren van exceptionele ladingen. Dat gebeurt met semi-diepladers, uitschuiftrailers met een lengte tot 30 meter, meeneem heftrucks, speciale verlaagde trekkers en trailers voor het transport op luchthavens en autolaadkranen.
De DAF FTN CF85.410 SpaceCab is uitgerust met een 47 tonmeter Hiab kraan met een hijsvermogen van 2000 kg bij een lengte van 16 meter. De DAF FA CF85.360 bakwagen heeft een opbouw van Carrosseriebedrijf Van Rijssel in Asten. De opbouw heeft een lengte van 7.60 meter, een insteekhoogte van 2.77 meter een rolkap en  een 2 ton ondervouw laadklep. De derde nieuwe DAF is een DAF FT CF85.410 SpaceCab trekker. Alle voertuigen zijn voorzien van frontzicht- en dodehoekcamera’s. De vloot van Pleging Transportservice omvat 22 voertuigen waarvan 18 van het merk DAF.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer