Drie nieuwe DAF's voor Albert van Uden • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Drie nieuwe DAF’s voor Albert van Uden

Transportbedrijf Albert van Uden uit Beek en Donk kreeg recent drie nieuwe DAF’s overhandigd door René Geurts, verkoper bij Loven Truck Helmond.

Fotobijschrift: De drie nieuwe DAF voertuigen worden door René Geurts (rechts), verkoper bij Loven Truck Helmond B.V., overhandigd aan Wilbert van Uden, directeur/eigenaar van Transportbedrijf AlbertDe voertuigen, twee DAF’s FT CF85.410 en een DAF FTP CF85.410,  zijn uitgerust met Euro 5 motoren. De FTP CF85.410 trekker is voorzien van een 4.4 tons (optrekbare) pusher as, om bij deellading overbelasting van de achteras te voorkomen. Andere opties zijn onder meer de  geautomatiseerde versnellingsbak (AS-Tronic), xenon koplampen en een pto voor de door Knapen Deurne geleverde walking floor.
De voertuigen worden ingezet voor ‘incourante vrachten’, samengesteld uit goederen van diverse afmetingen naar de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Engeland. In het suikerbietenseizoen wordt er zeven dagen per week, dag en nacht met drie wagens gereden voor het transport van de bieten naar de fabriek.
De vloot van Int. Transportbedrijf Albert van Uden & Zn. omvat 20 voertuigen, alle van het merk DAF.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer