Ga naar hoofdinhoud

Drie nieuwe deelnemers voor TopTruck

Het TopTruck netwerk blijft zich uitbreiden. Truck Service Volendam, Kuil Truck- en Trailerservice Groningen en Lumas Truck en Trailer Service in Alphen aan den Rijn zijn sinds kort deelnemer aan TopTruck.
Top TruckHiermee is volgens de franchiseformule  een belangrijke stap gezet die van het netwerk het grootste en meest vooraanstaande netwerk voor truck- en trailerreparatie én onderhoud maakt. De drie nieuwe ondernemers voegen naast geografische dekking ook een aantal technische specialismen toe aan het toch al uitgebreide dienstenpakket van TopTruck.

Hans Massar van Lumas vertelt over zijn Heiwo dealerschap: “Sinds jaar en dag hebben wij een goede reputatie op het gebied van truck- en traileronderhoud. Het partnership met TopTruck onderstreept ons kwaliteitsniveau en onze technische vaardigheden.” Jan Tol van Truck Service Volendam gaat in het vissersdorp al jarenlang door het leven als Jan ‘DAF’ Tol en Jacob Kuil van Kuil Groningen stelt trots vast: “Door de enorme kennis op bandengebied en de reputatie in de regio op het gebied van traileronderhoud kunnen we ons, door de aansluiting bij TopTruck, nu ook inzetten voor het gehele wagenpark van een transporteur. De nationale en internationale samenwerking, bijvoorbeeld met de pechservice biedt voor ons én onze klanten belangrijke voordelen.”

Eric Hoet, binnen GroupAuto verantwoordelijk voor het TopTruck netwerk is blij met de nieuwe deelnemers. “Deze ondernemers passen helemaal in ons profiel. Het zijn zelfstandige ondernemers die alle merken trucks en trailers onderhouden en ze werken allemaal met de modernste Texa-diagnose apparatuur. Daarbij gebruiken ze de kwaliteitsonderdelen van Wijlhuizen en de tachografen van VDO-specialist De Jong Technovaria. Binnenkort verwachten wij nog een paar mooie bedrijven toe te kunnen voegen aan ons netwerk. Het samenwerken met behoud van zelfstandigheid spreekt nog altijd enorm veel ondernemers aan.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer