Ga naar hoofdinhoud

Eerste online bestelde Renault afgeleverd

Vorig jaar oktober presenteerde Renault Trucks haar webshop om trucks te kopen. Nu is de eerste online bestelde  Renault Trucks T-Drive afgeleverd aan STS Schreuder Transport. Renault Trucks-dealer Doolaard Bedrijfswagens verzorgde de aflevering.

STS_1e_Renault_T_online_Doolaard_005“We hebben bewust gekozen voor de Renault Trucks T-Drive. De truck is zeer compleet en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook het onderhoudscontract, de verzekering en Optifleet zijn inbegrepen. Renault Trucks biedt ons hiermee een totaaloplossing aan.  Wij zijn kostenbewust en de T-Drive draagt hier zijn steentje aan bij. We gaan de komende drie jaar vol vertrouwen in, omdat we weten waar we aan toe zijn. De Renault Trucks T-Drive zorgt voor lage exploitatiekosten per maand. Wij kiezen bewust voor minder risico”, aldus Ron Schreuder.

STS_1e_Renault_T_online_Doolaard_015Schreuder heeft jarenlange ervaring als chauffeur en is meer dan tevreden over Renault Trucks. Daarnaast is zijn relatie met dealer Doolaard Bedrijfswagens  goed en is de service ook naar alle tevredenheid. Hij vertelt: “Onze vorige truck was een Renault Trucks Magnum, Euro 3-uitvoering. Omdat het aantal milieuzones alleen maar toeneemt, hebben we besloten te investeren in een Euro 6 truck. Er bestond voor ons geen enkele twijfel; het zou opnieuw een Renault Truck worden. Terwijl ik onderweg was heb ik tijdens een overnachting de Renault Trucks T 460 besteld. Ik was verbaasd en verrast dat het zo eenvoudig ging. De trucks zijn direct uit voorraad leverbaar, waarbij je zelf je levertijd kan bepalen. Levering binnen vier weken is mogelijk, maar ook afwijkende levertijden zijn geen probleem en juist dat was ideaal voor ons. We hebben vorig jaar de eerste online bestelling geplaatst, maar we wilden de T-Drive in het nieuwe jaar geleverd krijgen. ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer