ETC Duiven nu Full Service partner. • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

ETC Duiven nu Full Service partner.

Door enkele uitbreidingen biedt de vestiging van European Truck & Trailer Care in Duiven nu ook een volledig pakket diensten.

Het bedrijf nam onlangs een volledig nieuwe APK keurstraat met remmen testbank in gebruik. Naast koeltechniek en trailer werkzaamheden zijn de activiteiten nu volledig gericht op full service truck- en trailer onderhoud. De nieuwe bovengrondse APK straat is geleverd en geplaatst door MAHA Nederland. Aan weerszijden van de remmenbank bevinden zich schaarhefbruggen voor trucks en trailers, een uniek en goedwerkend concept. Naast APK licht en zwaar kunnen tachograaf ijkingen, zowel analoog als digitaal, uitgevoerd worden. ETTC Duiven is hiermee ook VDO steunpunt voor de regio geworden. Aan het personeelsbestand zijn enkele personen toegevoegd waardoor alle specialisaties nu voorhanden zijn. Ook versnellingsbak, cardan- en as revisies worden vanaf heden in Duiven uitgevoerd. Tegelijkertijd met de omschakeling naar Full Service partner is ETTC Duiven depot geworden voor ICTS Trailerverhuur. In Duiven is een ruim scala aan opleggers beschikbaar voor korte en langere termijn verhuur uit de  ICTS vloot. ETTC Duiven zal ook de nodige service- en onderhoudswerkzaamheden verrichten aan de huurvloot van ICTS.
Naast full service gedurende de daguren beschikt ETTC Duiven over een  24-uurs service dienst met volledig geëquipeerde servicetruck waarmee ook grotere reparaties op locatie verzorgd kunnen worden. ETTC staat in Gorinchem op stand 231.
Meer informatie op de website

etc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer