European Trailer Care start eerste eigen vestiging • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

European Trailer Care start eerste eigen vestiging

European Trailer Care neemt de vestiging van MSC Nieuwe Pekela per 1 juli 2015 over. Dit is dus het startsein voor de eerste eigen truck- en trailerwerkplaats voor European Trailer Care. Aangezien er vanuit Nieuwe Pekela reparaties en onderhoud aan zowel trucks als aan trailers wordt aangeboden gaat deze vestiging European Truck- en Trailer Care ( ETTC ) heten.

MSC-trucks“Dit past precies in de ambitie die we hebben binnen European Trailer Care” verteld Ernst Woortman, Formule manager van European Trailer Care en directeur van ETTC Nieuwe Pekela. “we willen graag op strategische plekken in de Benelux, waar we geen geschikte partner kunnen vinden, eigen vestigingen oprichten. Misschien willen we dit in de toekomst nog wel uitbreiden in Europa. ETTC Nieuwe Pekela is dus een mooi pilot project. We zijn er van overtuigd dat we door middel van bundeling van de krachten en sterk bedrijf kunnen neerzetten. In dit alles staat het “full-service concept” voorop, zodat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn” aldus Ernst Woortman. In Nieuwe Pekela kan de klant voor alle denkbare onderhoud en reparaties aan trucks, trailers en overige bedrijfsvoertuigen terecht. Naast zaken als APK, LPK, Tachograaf ijken en tankkeuringen wordt er ook bandenservice, haal- brengservice en wagenparkbeheer aangeboden.

European Trailer Care is een vereniging van vrije truck- en trailerwerkplaatsen in de Benelux en Zweden, met de ambitie om uit te breiden door Europa. Binnen deze vereniging wordt samengewerkt op gebied van 24/7 pechservice, opleidingen, inkoop, delen van kennis en commerciële activiteiten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer